Vast menu op zondag en maandmenu
Het is druk in de Achterhoek! Zes dagen per week geeft onze keukenbrigade vol gas om u alle keuze te bieden, zowel binnen onze hotelarrangementen, als van onze bijzondere a la carte kaart. Op zondagavond is ons restaurant beperkt open en serveren wij één vast menu. Uiteraard is het mogelijk om uit dit menu 3- of 4 gangen te kiezen. Ons culinaire vaste menu is tevens ons maandmenu. Onze chef bedenkt iedere maand een nieuw culinair 4 gangen menu. Let op! Komt u twee maal op zondag in dezelfde maand dan nuttigt u twee maal het zelfde menu. Wij serveren geen alternatieve gerechten op zondag. Wel is het mogelijk om rekening te houden met dieetwensen. Mits deze van te voren aan ons kenbaar zijn gemaakt.
Maandmenu "juli" € 39,-
Tio uit de zee | Carpaccio van coquille | Tartaar van haring en biet | In tempura gegaarde polak
Dordogne du chef | Gegaarde kastanje champignons | knoflook hang-op | Chinese kool
Filet van Kloostervarken | Sojabonen | jus van Twenst wit bier
Banaan koffietaart | Citroen maringue | framboos | limoen ijs
- Heeft u een hotelarrangement met een drie gangen keuze menu en een vier gangen verrassingsmenu? Dan wordt het 4 gangen verrassingsmenu standaard op de zondagavond geserveerd. Let op! Dieetwensen van te voren doorgeven.
- Heeft u een arrangement met twee maal een drie gangen keuze menu en valt één van beide op zondagavond? Dan wordt één maal het keuze menu vervangen voor een 3 gangen verrassingsmenu. Let op! Dieetwensen van te voren doorgeven.
- Heeft u een culinair arrangement met aankomst op zaterdag? Dan serveren wij het culinaire 4 gangen menu op de zaterdagavond en het vaste drie gangen verrassingsmenu op zondagavond.
Zakelijk overnachten
5 daagse Minivakantie

Weekendhulpen gezocht!!!
Wij zijn op zoek naar hulpkrachten voor in de bediening en in de keuken. Zoek jij een leuke bijbaan voor in de weekenden en schoolvakantie's? Wil je werken in een jong en dynamisch team? Met een uitstekend uurloon boven CAO? Solliciteer dan via whatsapp 06-25072083 ter attentie van Harm Oosting.