Menukaart restaurant Le Défi
Genieten!
Dat is waar het om draait…
Eten en drinken doen we elke dag...
Maar wij maken hiervan graag een klein feestje voor u!
Hier kennen we liefde voor lekker eten en goede wijn.
We delen het graag met u!
Ronald Gebbinck | Chef de cuisine
Voor- en tussengerechten
Romige courgettesoep (V)
Zacht gegaarde rode ui | gerookte zalmsnippers
Soep van fles pompoen (V)
Kerriecrème | pepitas
Tompouce van geitenkaas & gepofte rode biet (V)
Port reduce saus | amandelschaafsel
Thaise viskoekjes
Zoetzure komkommer | koriander mayonaise | gebakken uitjes
Gamba in knoflook Supplement € 5,-
Tramazinni toast | bosui
Rundercarpaccio Supplement € 4,-
Parmezaan | pesto dressing | rucola | noten mélange
Gravad lax van Noorse zalm Supplement € 5,-
Wasabi mayonaise | wakamé crème
Hoofdgerechten
Groene curry (V)
Geurige pandanrijst | rijk gevuld met groente
Bloemkool steak (V)
Ras el hanout | zoetzure radijs | gegrilde paprikapuree | romanesco
Varkenshaasmedaillons
Paddenstoelen roomsaus
Doradefilet
Orecchiette | zeekraal | groene groentes
Brandade en gebakken kabeljauw Supplement € 4,-
Gegrilde courgette | gepofte tomaat | kruidenolie
Rib-eye van Iers rund Supplement € 7,-
Chimichurry | geroosterde paprika
Black Angus biefstuk Supplement € 5,-
Gegrild | julienne | gepofte tomaat | groene pepersaus
Door het gebruik van dagverse producten en de samenwerking met onze lokale leveranciers variëren onze garnituren per dag.
Gerechten met een (V) zijn vegetarisch of kunnen als zodanig worden geserveerd.
Desserts
Crème brûléevan limoncello
Vanille-ijs
Blauw maanzaad taart
Crème van tonkabonen | exotic kokosijs
BonAparte special
Frozen margarita | pure chocolade taart | Créme brûlée van vanille
Tarte tatin
Compote van appel en tijm | koffie karamel | vanille-ijs
Kaasplateau Supplement € 6,-
Proeverij van binnen & buitenlandse kazen | noten | vijgen-notenbrood
Al onze desserts worden huisgemaakt met de meest verse producten van lokale leveranciers.
Ons ijs komt van ijsboerderij ’t Dommerholt in Borculo
Bijpassend glas dessertwijn? We beschikken over een ruim aanbod van dessertwijnen.
Menu 3 gangen € 35,- | Menu 4 gangen € 45,-