Menukaart restaurant Le Défi
Genieten!
Dat is waar het om draait…
Eten en drinken doen we elke dag...
Maar wij maken hiervan graag een klein feestje voor u!
Hier kennen we liefde voor lekker eten en goede wijn.
We delen het graag met u!
Ronald Gebbinck | Chef de cuisine
Menu 3-gangen € 42,50 | Menu 4-gangen € 49,50
Voor- en tussengerechten
Rode linzensoep
Citroen crème-fraîche
Tom-Yam soep
Gamba | glasnoedels | bosui
Carpaccio van rode biet
Geitenkaas-sinaasappelcrème
Lauwwarme verse zalmfilet
Zoetzure komkommerparels | rucola-olie
Millefeuille van paddenstoelen
Danish blue-crème
Gebakken gamba’s Supplement € 6, -
Pittige knoflooksaus | naanbrood
Rundercarpaccio Supplement € 6, -
Parmezaan | truffelmayonaise | rucola | notenmelange
Hoofdgerechten
Gevulde aubergine
Parelcouscous | zongedroogde tomaat | geitenkaas
Groentetuintje
Roggebrood | truffle | gebakken beukenzwam
Rundersukade
Knolselderij-aardappelcrème | jus
Zacht gegaarde buikspek en varkenswang
Paarse bataatpure | courgette | rodewijn-roomsaus
Gebakken zalmfilet terriyaki Supplement € 4,-
Pompoenrisotto | salie | pittenmix
Gebakken roodbaars Supplement € 3,50
Gestoofde venkel | kriel | Pernodsaus
Black Angus biefstuk Supplement € 6,-
Gepofte Roseval | gebakken suikersla | groene pepersaus
Door het gebruik van dagverse producten en de samenwerking met onze lokale leveranciers variëren onze garnituren per dag.
Gerechten met een (V) zijn vegetarisch of kunnen als zodanig worden geserveerd.
Desserts
Trifle
Mascarpone crème | rood fruit
Ananas bavarois
Malibucrème | kokosijs
Cappuccino créme brûlée
Tia Maria-crème
Chocoladetaart
Chocolademousse | sinaasappelsorbet
Panna Cotta van bramen
Lemon curd | vanille-ijs
Kaasplateau Supplement € 6,-
Proeverij van binnen- & buitenlandse kazen | noten | vijgen-notenbrood
Glas dessertwijn
Vraag één van onze medewerkers naar een bijpassend glas dessertwijn
Al onze desserts worden huisgemaakt met de meest verse producten van lokale leveranciers.
Ons ijs komt van ijsboerderij ’t Dommerholt in Borculo
Bijpassend glas dessertwijn? We beschikken over een ruim aanbod van dessertwijnen.
Voedselallergie? Onze producten kunnen diverse allergenen bevatten. Heeft u vragen over de samenstelling van een product? Raadpleeg dan gerust een van onze medewerkers.
Wij staan u graag te woord!
Wildmenu
Het wildseizoen start vanaf 15 oktober 2025 tot en met 15 februari 2026
4-gangen Wildmenu € 59,50 p.p.
Carpaccio van hert
Gedroogde cranberries | beukenzwam | balsamico reductie
Bospaddenstoelen roomsoep
Seps poeder | truffelolie
Patrijsborst
Sous vide gegaard | gekonfijte wilde eendenbout | zuurkool | kriel | port just
Bloedsinaasappel bavarois
Kumquats | honing roomijs
Sneup en Snaaijerie € 55,- p.p. (vanaf 2 personen)
Wildplank
Ree paté | Monegaskische ui | herten baklever | loempia van eend | herten ham | gebakken shii take | brood
Gebraden hazenrug
Wildsaus | stoofpeer | spruiten & spek | duxelle
Proeverij van desserts
Zoete lekkernijen
Voedselallergie? Onze producten kunnen diverse allergenen bevatten. Heeft u vragen over de samenstelling van een product? Raadpleeg dan gerust een van onze medewerkers.
Wij staan u graag te woord!