Wild eten in de Achterhoek
In het najaar, wanneer de bladeren van de bomen vallen, de dagen korter worden en binnen de open haard weer aan gaat, wrijft menig wildliefhebber zich weer in de handen. Met een bezoekje aan de Achterhoek en Boetiek hotel BonAparte's restaurant Le Défi doe je je smaakpupillen een groot plezier. Het wildseizoen is geopend vanaf 15 oktober! En waar kun je dat beter ervaren dan in de streek die op dat gebied een rijke traditie kent?
"Stap binnen in BonAparte's culinaire wereld van wild en laat u volledig in de watten leggen..."
Sneup&Snaaij wild diner € 55,- p.p. (2 personen)
"Minimaal 2 personen"
Wild charcuterie (2 personen)
Ree paté | Monegaskische ui | hertenbaklever | loempia van eend | herten schouderham
*
Hazenrug (2 personen)
Aardappelpuree | wildsaus | stoofpeer | spruiten & spek
*
Proeverij van desserts
Najaar creaties
Wild menu 4 gangen € 59,- p.p.
Carpaccio van hert
Gedroogde cranberries | beukenzwam | veldsla | balsamico reductie
*
Crème soep van gekarameliseerde ui
Licht gerookte kip | platte peterselie
*
Zacht gegaarde wildzwijn procureur
Zuurkool | spek | jus van rode wijn
*
Sticky toffee taart
Karamel zeezoutijs