Menukaart restaurant Le Défi
Genieten!
Dat is waar het om draait…
Eten en drinken doen we elke dag...
Maar wij maken hiervan graag een klein feestje voor u!
Hier kennen we liefde voor lekker eten en goede wijn.
We delen het graag met u!
Ronald Gebbinck | Chef de cuisine
Menu 3-gangen € 42,50 | Menu 4-gangen € 49,50
Voor- en tussengerechten
Pompoen crème soep
Pompoenpitten | pompoenpitten olie
Pastinaak en winterpeen soep
Peterselie crème
Tarte tatin van sjalot
Stilton crumble | port reductie
Krokant kadayif deeg
Truffelcrème | beukenzwam | rode biet | zoetzure chioggia biet
Zacht gegaarde buikspek
Soba noedels | shiitake | sesamsaus
Verse zalmfilet
Lauwwarm | zoetzure komkommer parels | rucola olie
Gebakken gamba's Supplement € 6, -
Pittige knoflooksaus | naanbrood
Rundercarpaccio Supplement € 6, -
Parmezaan | pesto | rucola | notenmelange
Hoofdgerechten
Gevulde aubergine
Parelcouscous | zongedroogde tomaat | geitenkaas
Bloemkool Ras el Hanout
Zoetzure radijs | gepofte kriel | tahini saus
Wildpeper
Stoofpeer | spruitjes | gepofte kleine aardappel
Zalm teriyaki
Pompoenrisotto | salieolie | pittenmix
Gebakken kabeljauwfilet Supplement € 5,-
Fregula | schorseneer | witte wijnsaus
Black Angus biefstuk Supplement € 5,-
Rendang van spitskool | rode wijnjus
Sukade en striploin van hert Supplement € 6,-
Zacht gegaard | stoofpeer | aardappelpuree | bokbiersaus
Door het gebruik van dagverse producten en de samenwerking met onze lokale leveranciers variëren onze garnituren per dag.
Gerechten met een (V) zijn vegetarisch of kunnen als zodanig worden geserveerd.
Desserts
Crème brûlée van pistache
Chocolade ijs
Gebakken cheesecake
Rozenbottel-hibiscus gelei | duindoorn witte chocolade ijs
Sticky toffee
Toffeesaus | karamel zeezout pecan ijs
Tarte tatin
Vanille ijs
Kaasplateau Supplement € 6,-
Proeverij van binnen- & buitenlandse kazen | noten | vijgen-notenbrood
Glas dessertwijn
Vraag één van onze medewerkers naar een bijpassend glas dessertwijn
Al onze desserts worden huisgemaakt met de meest verse producten van lokale leveranciers.
Ons ijs komt van ijsboerderij ’t Dommerholt in Borculo
Bijpassend glas dessertwijn? We beschikken over een ruim aanbod van dessertwijnen.
Voedselallergie? Onze producten kunnen diverse allergenen bevatten. Heeft u vragen over de samenstelling van een product? Raadpleeg dan gerust een van onze medewerkers.
Wij staan u graag te woord!
Wildmenu
Het wildseizoen start vanaf 15 oktober 2025 tot en met 15 februari 2026
4-gangen Wildmenu € 59,50 p.p.
Carpaccio van hert
Gedroogde cranberries | beukenzwam | balsamico reductie
Bospaddenstoelen roomsoep
Seps poeder | truffelolie
Patrijsborst
Sous vide gegaard | gekonfijte wilde eendenbout | zuurkool | kriel | port just
Bloedsinaasappel bavarois
Kumquats | honing roomijs
Sneup en Snaaijerie € 55,- p.p. (vanaf 2 personen)
Wildplank
Ree paté | Monegaskische ui | herten baklever | loempia van eend | herten ham | gebakken shii take | brood
Gebraden hazenrug
Wildsaus | stoofpeer | spruiten & spek | duxelle
Proeverij van desserts
Zoete lekkernijen
Voedselallergie? Onze producten kunnen diverse allergenen bevatten. Heeft u vragen over de samenstelling van een product? Raadpleeg dan gerust een van onze medewerkers.
Wij staan u graag te woord!


