Menukaart restaurant Le Défi
Genieten!
Dat is waar het om draait…
Eten en drinken doen we elke dag...
Maar wij maken hiervan graag een klein feestje voor u!
Hier kennen we liefde voor lekker eten en goede wijn.
We delen het graag met u!
Ronald Gebbinck | Chef de cuisine
Voor- en tussengerechten
Soep van wortel & kokos (V)
Gefrituurde rucola | sinaasappelcréme
Soep van kropsla & brandnetel (V)
Knoflookcroutons | pepitas
Gegrilde watermeloen (V)
Feta | amandelen | mint | little gem
Koreaans gelakt buikspek
Groene thee-noedels | wortel-gembercréme
Gamba in knoflook Supplement € 5,-
Tramazinni toast | bosui
Rundercarpaccio Supplement € 4,-
Parmezaan | pesto dressing | rucola | noten mélange
Sharing plankje voor twee Supplement € 5,50 p.p.
diverse hammen | geroosterde groente | olijven | caprese | kaas
Hoofdgerechten
Spinazie groentequiche (V)
Feta | zongedroogde tomaat | geroosterde paprika
Doradefilet
Orecchiette | zeekraal | groene groentes
Groene curry (V)
Rijk gevuld | Grove groentes | geurige pandan rijst
Boneless porc rib
Gegrilde paksoy | gepofte kriel
Scholfilet Supplement € 4,-
Tomatensalsa | groene kruiden risotto | ratatouille
Rib-eye van Iers rund Supplement € 7,-
Chimichurry | geroosterde paprika
Black Angus biefstuk Supplement € 5,-
Gegrild | julienne groene asperge | gepofte tomaat | groene pepersaus
Door het gebruik van dagverse producten en de samenwerking met onze lokale leveranciers variëren onze garnituren per dag.
Gerechten met een (V) zijn vegetarisch of kunnen als zodanig worden geserveerd.
Desserts
Cheesecake van kwark & yoghurt
Panna cotta van citroen | créme van limoenchocolade
Abrikoos & amandel
Compote van abrikoos | mousse van amandel | tuile | Aperol spritz ijs
BonAparte special
Frozen margarita | pure chocolade taart | Créme brûlée van vanille
Dame blanche
klassieke dame blanche | 3 bollen vanille ijs | warme chocolade saus
Kaasplateau Supplement € 6,-
Proeverij van binnen & buitenlandse kazen | noten | vijgen-notenbrood
Al onze desserts worden huisgemaakt met de meest verse producten van lokale leveranciers.
Ons ijs komt van ijsboerderij ’t Dommerholt in Borculo
Bijpassend glas dessertwijn? We beschikken over een ruim aanbod van dessertwijnen.
Menu 3 gangen € 35,- | Menu 4 gangen € 45,-