Menukaart restaurant Le Défi
Genieten!
Dat is waar het om draait…
Eten en drinken doen we elke dag...
Maar wij maken hiervan graag een klein feestje voor u!
Hier kennen we liefde voor lekker eten en goede wijn.
We delen het graag met u!
Ronald Gebbinck | Chef de cuisine
Voor- en tussengerechten
Romige witlofsoep (V)
Beukenzwam | kruidenolie
Soto Ajam
Rijst noedels | kip | gekookt ei
Thais viskoekje
Salsa van mango | chili | koriander
Gamba in knoflook Supplement € 5,-
Tramazinni toast | bosui
Rundercarpaccio Supplement € 5,-
Parmezaan | pestodressing | rucola | notenmelange
Hoofdgerechten
Gerookte witlof (V)
Gepocheerde peer | saus van blauwschimmel kaas | krokante aardappel
Gestoofde Iberico
Koontjes en buikspek | pommes fondant | rendang van rode spitskool
Zalmfilet
Zeekraal | lamsoren | saus van spinazie
Heilbotfilet Supplement € 5,-
Zwarte pasta | saus van zwarte knoflook en limoen | inktvis kroepoek
Black Angus biefstuk Supplement € 5,-
Gegrild | saus van truffel
Door het gebruik van dagverse producten en de samenwerking met onze lokale leveranciers variëren onze garnituren per dag.
Gerechten met een (V) zijn vegetarisch of kunnen als zodanig worden geserveerd.
Desserts
Crème brûlée van pistache
Exotic kokosijs
BonAparte special
Frozen Margarita | pure chocoladetaart | crème brûlée van vanille
Kaasplateau Supplement € 5,-
Proeverij van binnen & buitenlandse kazen | noten | vijgen-notenbrood
Glas dessertwijn
Vraag één van onze medewerkers naar een bijpassend glas dessertwijn
Al onze desserts worden huisgemaakt met de meest verse producten van lokale leveranciers.
Ons ijs komt van ijsboerderij ’t Dommerholt in Borculo
Bijpassend glas dessertwijn? We beschikken over een ruim aanbod van dessertwijnen.
Menu 3-gangen € 39,50 | Menu 4-gangen € 47,50