Menukaart restaurant Le Défi
Genieten!
Dat is waar het om draait…
Eten en drinken doen we elke dag...
Maar wij maken hiervan graag een klein feestje voor u!
Hier kennen we liefde voor lekker eten en goede wijn.
We delen het graag met u!
Ronald Gebbinck | Chef de cuisine
Voor- en tussengerechten
Soep van geroosterde puntpaprika (V)
Crème fraîche | gebrande nootjes
Soep van doperwten en munt
Knoflook croutôns
Salade caprese
Mozzarella | tomaat| basilicum| balsamico crème
Caesarsalade
Romaanse sla | Parmezaanse kaas| caesardressing
Gamba in knoflook Supplement € 5,-
Tramazinni toast | bosui
Rundercarpaccio Supplement € 5,-
Parmezaan | pestodressing | rucola | notenmelange
Hoofdgerechten
Bloemkool (V)
Zoetzure rode ui | radijs | gepofte kriel | tahin
Kalfsribeye
Chimichurri | gegrilde courgette
Zalmfilet
Zeekraal | lamsoren | saus van spinazie
Harderfilet
Gestoofde prei | gepofte kriel | peterseliepesto
Black Angus biefstuk
Gegrild | saus van truffel
Door het gebruik van dagverse producten en de samenwerking met onze lokale leveranciers variëren onze garnituren per dag.
Gerechten met een (V) zijn vegetarisch of kunnen als zodanig worden geserveerd.
Desserts
Tiramisu van Limoncello
Vanille ijs
Aardbeien cheesecake
Aardbeien roomijs
BonAparte Special
Crème brûlée | chocolade taart | frozen margarita
Kaasplateau Supplement € 5,-
Proeverij van binnen & buitenlandse kazen | noten | vijgen-notenbrood
Glas dessertwijn
Vraag één van onze medewerkers naar een bijpassend glas dessertwijn
Al onze desserts worden huisgemaakt met de meest verse producten van lokale leveranciers.
Ons ijs komt van ijsboerderij ’t Dommerholt in Borculo
Bijpassend glas dessertwijn? We beschikken over een ruim aanbod van dessertwijnen.
Menu 3-gangen € 39,50 | Menu 4-gangen € 47,50