Menukaart restaurant Le Défi
Genieten!
Dat is waar het om draait…
Eten en drinken doen we elke dag...
Maar wij maken hiervan graag een klein feestje voor u!
Hier kennen we liefde voor lekker eten en goede wijn.
We delen het graag met u!
Ronald Gebbinck | Chef de cuisine
Voor- en tussengerechten
Soep van geroosterde puntpaprika (V)
Crème fraîche | gebrande nootjes
Tom Kha Kai
Komkommer | bosui | glasnoedels
Salade caprese
Balsamico crème
Gamba in knoflook Supplement € 5,-
Tramazinni toast | bosui
Rundercarpaccio Supplement € 5,-
Parmezaan | pestodressing | rucola | notenmelange
Hoofdgerechten
Koolrolletjes (V)
Gevuld met groene curry groenten | tabouleh
Kalfsribeye
Chimichurri
Zalmfilet
Zeekraal | lamsoren | saus van spinazie
Koolvis Supplement € 5,-
Kruidenrisotto | saus van tomaat | olijven | kappertjes
Black Angus biefstuk Supplement € 5,-
Gegrild | saus van truffel
Door het gebruik van dagverse producten en de samenwerking met onze lokale leveranciers variëren onze garnituren per dag.
Gerechten met een (V) zijn vegetarisch of kunnen als zodanig worden geserveerd.
Desserts
Crème brûléevan vanille
Slagroom | chocolade roomijs
Limoncello cheesecake
Aardbeien roomijs | lemon curd
Kaasplateau Supplement € 5,-
Proeverij van binnen & buitenlandse kazen | noten | vijgen-notenbrood
Glas dessertwijn
Vraag één van onze medewerkers naar een bijpassend glas dessertwijn
Al onze desserts worden huisgemaakt met de meest verse producten van lokale leveranciers.
Ons ijs komt van ijsboerderij ’t Dommerholt in Borculo
Bijpassend glas dessertwijn? We beschikken over een ruim aanbod van dessertwijnen.
Menu 3-gangen € 39,50 | Menu 4-gangen € 47,50