BonAparte's restaurant: Le Défi
"Le Défi" betekent "de uitdaging" in het Frans, en dat is waar we altijd aan werken!
In ons sfeervolle restaurant Le Défi nabij Deventer, Zutphen en Enschede gelegen in het Hanzestadje Lochem geniet u van de creaties van onze chef-kok Ronald Gebbinck.
Op onze menukaart treft u vindingrijke klassieke gerechten met ingrediënten die u terug leiden naar onze Gelderse streek "De Achterhoek". Combineert u dit met een heerlijk glas wijn? Onze bedieningsbrigade adviseert u graag.
Onze keukenbrigade houdt graag rekening met uw wensen en/of diëten. Onze koks garanderen u een tongstrelende beleving. Na het eten kunt u ook altijd nog nagenieten van ons ruime aanbod aan wellness!
Wij zijn dagelijks geopend van 08:00 tot 21:30 voor ontbijt, lunch en diner.
Vast menu op zondag
Het is druk in de Achterhoek! Zes dagen per week geeft onze keukenbrigade vol gas om u alle keuze te bieden, zowel binnen onze hotelarrangementen, als van onze bijzondere a la carte kaart. Op zondagavond is ons restaurant beperkt open en serveren wij één vast menu met eventueel een verassend wijnarrangement. Het is mogelijk om uit dit menu 3, 4- of 5 gangen te kiezen. ** Zijn er eet-/dieetwensen of allergiën waarmee wij rekening mogen houden? Neem dan contact met ons op en dan denken wij graag met u mee.
3-gangen á € 39,50
4-gangen á € 47,50
Menukaart restaurant Le Défi
Genieten!
Dat is waar het om draait…
Eten en drinken doen we elke dag...
Maar wij maken hiervan graag een klein feestje voor u!
Hier kennen we liefde voor lekker eten en goede wijn.
We delen het graag met u!
Ronald Gebbinck | Chef de cuisine
Voor- en tussengerechten
Romige witlofsoep (V)
Beukenzwam | kruidenolie
Soto Ajam
Rijst noedels | kip | gekookt ei
Thais viskoekje
Salsa van mango | chili | koriander
Gamba in knoflook Supplement € 5,-
Tramazinni toast | bosui
Rundercarpaccio Supplement € 5,-
Parmezaan | pestodressing | rucola | notenmelange
Hoofdgerechten
Gerookte witlof (V)
Gepocheerde peer | saus van blauwschimmel kaas | krokante aardappel
Gestoofde Iberico
Koontjes en buikspek | pommes fondant | rendang van rode spitskool
Zalmfilet
Zeekraal | lamsoren | saus van spinazie
Heilbotfilet Supplement € 5,-
Zwarte pasta | saus van zwarte knoflook en limoen | inktvis kroepoek
Black Angus biefstuk Supplement € 5,-
Gegrild | saus van truffel
Door het gebruik van dagverse producten en de samenwerking met onze lokale leveranciers variëren onze garnituren per dag.
Gerechten met een (V) zijn vegetarisch of kunnen als zodanig worden geserveerd.
Desserts
Crème brûlée van pistache
Exotic kokosijs
BonAparte special
Frozen Margarita | pure chocoladetaart | crème brûlée van vanille
Kaasplateau Supplement € 5,-
Proeverij van binnen & buitenlandse kazen | noten | vijgen-notenbrood
Glas dessertwijn
Vraag één van onze medewerkers naar een bijpassend glas dessertwijn
Al onze desserts worden huisgemaakt met de meest verse producten van lokale leveranciers.
Ons ijs komt van ijsboerderij ’t Dommerholt in Borculo
Bijpassend glas dessertwijn? We beschikken over een ruim aanbod van dessertwijnen.
Menu 3-gangen € 39,50 | Menu 4-gangen € 47,50
Lunchen bij BonAparte
Lunchen bij BonAparte is bijzonder, streekgebonden en uniek. Luxe in het restaurant, informeel in de bar, in het zonnetje op het terras of lekker in het gras. Heerlijk vers oerbrood, huisgemaakt beleg, lokale lekkernijen of een uitgebreid drie gangen lunch. Het kan allemaal bij BonAparte. We werken dagelijks met de mooiste producten uit de regio en daarbuiten.
Laat u verwennen met onze passie, kennis, liefde voor lokaal en bovenal de Achterhoek
Team BonAparte
Bekijk hier onze uitgebreide lunchkaart!
High tea’s & Brunchen bij BonAparte
Genieten van een Hightea bij BonAparte is een ware verwennerij! Verrukkelijke sandwiches, quiche, scones, en geslagen room, huisgemaakte jam, chocolade, koekjes en zoetigheden. Wij serveren diverse soorten thee en/of koffie bij ons High tea's. Brunchen is ideaal voor gezelschappen, onze keukenbrigade serveert diverse sandwiches, zoetigheden, warme snacks en lekkernijen op uw tafel. Daarnaast kunt u zelf uw broodjes beleggen met een rijkelijke hoeveelheid keuze in belegsoorten. Onze brunch serveren we met koffie, jus en melk.